توسعه هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور با استفاده از دانش، تجربه و اندوختههاي علمي استادان، متخصصان و صاحبنظران در زمينههاي تاريخي، فرهنگي، هنري، اقتصادي، اجتماعي و بازرگاني صنايع دستي و بررسي نتايج، مطالعات، تحقيقات اقدامات انجام شده از اهداف کلي اين شورا است.
همچنين در جلسه پنجم اين شورا به بررسي شرح وظايف شورا چون طرحها و برنامههاي کلان در حوزه هنرهاي سنتي و صنايع دستي، بررسي طرحها و پروژههاي اجرا شده در اين حوزه، تعيين و انتخاب دبير شورا، بررسي چگونگي نشستهاي مطبوعاتي و رسانهاي به منظور تعيين برنامههاي توسعه صنايع دستي و هنرهاي سنتي پرداخته شد.
اين گزارش حاکي از آن است که طبق برنامهريزيهاي انجام شده اين مجموعه قصد دارد در آينده به بررسي و پيشنهاد راهکارهاي اجرايي براي ايجاد و توسعه زيرساختهاي لازم براي تأمين نيازهاي موجود با توجه به چشم انداز بيست ساله برنامههاي پنج ساله توسعهاي کشور و همچنين ارائه رهنمودهاي لازم براي دستيابي به توسعه و توانمندسازي صنايع دستي کشور بپردازد.
گفتني است شوراي عالي صنايع دستي متشکل از 9 نفر از استادان دانشگاه، هنرمندان و صاحب نظران هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور و سه نفر از مديران اجرايي معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشور است.
لازم به ذکر است اعضاي اين شورا با نظر مستقيم معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشور انتخاب و رياست اين شورا بر عهده معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري است.
111/
انتهای پیام/